Söndagshäng och bloggsamarbete

I dag övade det äldre barnet sig på att flyga som en fjäril. Det var mörkt ute och tänt i vårt kök, måtte det ha sett roligt ut från gatan när barnet stod på en stol och övade vingslag framför speglingen av fönsterrutan på översta våningen.

Bebin hade ett moment i dag då tårarna sprutade och hen spände sig som en båge med varje muskel ansträngd i den lilla kroppen. Det var i den grad att grannarna kunde ha kommit och knackat på för att undra om allt är okej, och jag kunde lugnt ha besvarat: jo, jag tog i från henne tandborsten.

För tillfället jobbar jag heltid och skriver då det blir tid över. Framöver strävar jag efter att uppdatera bloggen en gång i veckan, med några undantag i bland för att bekräfta regeln förstås.

Men en nyhet vill jag dela med mig redan nu: jag träffade författaren Johanna Holmström över en kopp mammalatte och citronmaräng. Vi talade om singelföräldraskap, om trötthet  bland småbarnsföräldrar och hennes fantastiska roman Själarnas ö, såklart. Direkt då jag hittar tiden att sitta ner för att skriva ner vårt samtal, så delar jag texten så gärna med dig. Så håll utkik i bloggen.

Hoppas du haft en skön helg och ha en super vecka.

<3 Namaste.

Dela:

About Singelmamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *