Singelmamman i Föräldrapanelen Radio Vega

Tjola hopp!

I går medverkade jag i en sändning i Föräldrapanelen i radio Vega. Det var en exceptionellt kall dag med en blåst som kändes som -29 C. Den Sibiriska vintern besökte Helsingfors, sägs det.

Väl framme i sändningen fick jag träffa en annan ensamstående mamma. Fastän vi båda är ensamföräldrar visade det sig att vi har en rätt så annorlunda livssituation och även olika upplevelser om singelföräldraskap.

Hur definierar man singelföräldraskap egentligen? Är man ensamstående om man har barnen vecka-vecka? Bland annat dessa frågor diskuterade vi i sändningen. Du hittar den på Yle Arenan (4:15 in i programmet) om du har lust att lyssna och råkar befinna dig i ett bra läge.

Föräldrapanelen verkar som ett intressant koncept överlag. Varje onsdag kl. 18-19 träffas föräldrar och diskuterar olika ämnen i radio Vega.

I väntan på Floridas sommar!  

Dela:

About Singelmamman

2 thoughts on “Singelmamman i Föräldrapanelen Radio Vega

  1. Vill gärna lyssna men behöver en mer exakt länk. Eller få veta vilket program det är. Gärna också med tidpunkt för när inslaget hörs.

    1. Hej M! <3 <3 Tack för att du påpekade om det här! Det borde jag direkt förstått att skriva. Länken här är korrekt, men Föräldrapanelen börjar först 4:15 min in i klippet. Hojta om det fortfarande inte funkar. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *